hu en

A Coverit 1972-ben alakult festékgyár, mára elismert, piacvezető dekortermékeket gyártóvá vállalattá vált, mely a világ összes tájára szállítja termékeit.

A Coverit termékek finomra szűrt oltott mész (grassello) alapúak, melyek teljesen természetesek, az ősi hagyományban gyökereznek, ezáltal meglepően lenyűgözőek, stílusosak.

Ezeket a csúcsminőségű termékeket a világ számos híres épületének díszítésére használták fel mint például a moszkvai Kreml, a New York Times központja Manhattanben, múzeumokban, vagy a divat zászlóshajó üzleteiben, és luxusszállodákban.

Minden Coverit mész alapú terméke rendkivül alacsony – közel 0% - VOC tartalommal rendelkezik.

A termékeket a reneszánsz eredeti formulájának megfelelően, természetes mészkő és márvány felhasználásával gyártják.

A mészkő égetésére a helyi ácsmunkák fahulladéka biztosítja a tüzelőanyagot.

A mész ősi, környezetbarát, megújuló és ellenálló anyag. Ebből készülnek a modern fa tüzelésű kemencékben a kalcium-karbonátot tartalmazó kavicsok, így nem használnak környezetszennyező gáz, kőolaj, szén ill. villamos energiát.

A folyamat körülbelül egy hétig tart, mely folyamán a károsanyagkibácsájtást a legmodernebb rendszerű szűrőrendszerekkel akadályozzák meg.

  • természetes anyagok felhasználásával készül
  • piacvezető a dekoranyagok között
  • kül- és beltérre egyaránt

Mész alapú termékek

A rendkívül légáteresztő, antibakteriális és penészgátló hatású környezetbarát termékek az érlelt és finoman szűrt oltott mészen alapulnak, a szemcseméreteke teljes választékában.

Ezáltal alkalmasak bármilyen dekorációs munkálathoz, inspiráló és stílusos hangulatot teremtve a kiváló minőségű és tartós termékek felhasználásával.

Classico

A velencei vakolat elsősorban az oltott mész alapanyagnak köszönhetően időtlen szereplője minden építési projektnek, ötvözve a hagyományt, a stílust és a modernséget. Alkalmazható klasszikusan fényes hatásban, más termékkel keverve különlegesen fényes vagy akár matt felületet is kaphatunk.

Superlucido (szuper fényes)

Az évek során szerzett szakértelemnek, tapasztalatnak köszönhetően a Coverit tovább fejlesztette a velencei vakolatot, fokozva annak fényességét, végső rétegként soha nem látott szintre emelve a felület ragyogását.

A Superlucido nagyon könnyen felvihető a falra, fényesebb, mint a Classico, rendkívül alacsony VOC tartalom mellett.

Carrara

A velencei márvány adalék és az oltott mész kombinációjában ősi hagyomány gyökerezik, ugyanakkor sokféle módon felhasználják modern projektekben is.

Klasszikus márvány kivitel, nemes fényű és természetesen meleg hatású felület.

Sokoldalúan kombinálható egyéb termékekkel, fedőbevonatokkal, különböző alkalmazási technikákkal.

Vesuvio

Fordulópontot jelent a mészalapú termékek választékában.

Kifejezetten a maximális egyszerűség érdekében tervezték (egy rétegű), ugyanakkor rendkívül sokoldalú, sima vagy texturált felületek is kialakíthatóak.

Duetto

A Duettót különböző szemcseméretek tökéletes keveréke jellemzi.

Két rétegben felvihető a hagyományos selyemfényű marmorino elkészítéséhez egy vagy több fedőréteggel kombinálva kreatív falak hozhatóak létre.

Calcite

Durva szemű márvány, texturált kő hatás kialakítására.

Lucival vagy Fiamme di Rocciával keverve izgalmas hangulatot és nagyszerű stílust kölcsönöz a helyiségnek.

Roma

Durva szemcseszerkezetű, mész alapú termék melynek természetes bézs színe úgy lett kialakítva, hogy újrateremtse a klasszikus travertino márvány hatást.

Quattrocolorit

Az egyszerűség iránti piaci igényre reagálva a Coverit megalkotta a Quattrocolorit, a csak 4 színezőanyagon alapuló színező rendszerét.

(piros, sárga, kék, fekete)

Ezek összekeverésével gyakorlatilag végtelen számú árnyalat kialakítható.

MICROCEMENT

Exkluzív, ásványi alapú, közepes szemcseméretű, természetes anyag, alacsony VOC tartalommal, beltéri fal- és padló felületek díszítő bevonására.

A nagy tapadóerővel rendelkező paszta alkalmazásával a híres isztriai kőnek – Pietra d’istria – megfelelő, ill. márvány hatású effektusokat lehet létrehozni.

Mindenféle burkolaton - akár a már meglévőn is – alkalmazva, elkerülve a bontási munkálatokat -, egy megfelelően vízszigetelő réteget kapunk.

A mikrocementtel burkolt felület rendkívül ellenálló, színezhető, és nem igényel alapozást.

 

Iratkozzon fel
hírlevelünkre

Széchenyi Terv Plusz

hu en